Mijn projecten verwijderen
Verwijder projecten en herstel ze indien nodig.
Is een project niet interessant voor jou? Verwijder het uit je Inbox, zodat je overzicht overzichtelijk blijft. Een verwijderd project gaat naar de Prullenmand, dus je kunt het altijd terugzetten.

Een project verwijderen
- Open het project.
- Klik rechtsboven in de projectfiche op het prullenbakicoon.
- Klik op Verwijderen om te bevestigen.
Het project verdwijnt uit je Inbox en wordt verplaatst naar de Prullenmand.
Een project terugzetten
- Klik in het menu links op Prullenmand.
- Open het project dat je wilt terugzetten.
- Klik rechtsboven in de projectfiche op het pijltje om het project terug te zetten.

💡 Tip: Een project verwijderen doe je alleen voor jezelf. Je collega's zien het project nog gewoon in hun eigen Inbox.
Gerelateerd artikel: Worden projecten na een bepaalde tijd automatisch verwijderd?